Inschrijven

Fijn dat u wilt deelnemen aan onze Walk4Brains in Meijel. Op dit moment is het online / vooraf inschrijven nog gesloten. We zijn op dit moment bezig met het updaten van onze site om de inschrijving zo eenvoudig mogelijk te laten verlopen. Wilt u uw deelname toch al kenbaar maken, graag zelfs, maar stuurt u dan even een mail naar walk4brainsmeijel@hotmail.com, dan laten we het jullie weten zodra de inschrijving online open is.

Inschrijfkosten zijn:
Voor volwassenen is het inschrijfgeld € 10,00 en voor kinderen t/m 12 jaar is dit € 5,00
Zowel het inschrijfgeld als het verzamelde sponsorbedrag komt in zijn geheel ten goede aan de Stichting Stophersentumoren.nl

Mocht u deze dag niet mee kunnen wandelen en toch een donatie willen doen, dan is dit mogelijk met bijgaande Cheque Walk4BrainsMeijel Donatie – Cheque of u kunt uw donaties rechtstreeks overmaken op ons IBAN rekeningnummer NL74 RABO 3154395946 tnv J Cranenbroek Rabobank Peel en Maas.
Bij voorbaat dank voor uw deelname en / of donatie!

Voor de deelnemer met het hoogste sponsorbedrag hebben we een prijs : 1 prijs voor volwassenen  en 1 prijs voor kinderen e De winnaars maken we op deze pagina bekend. Zij krijgen tevens een mail van ons.

Graag zien we u dan ook verschijnen op 30 Oktober 2016 (zie ook programma)