Stophersentumoren / het goede doel

De missie van stichting STOPhersentumoren: het onder de aandacht brengen van primaire hersentumoren en de gevolgen van deze ziekte, alsmede het ondersteunen van onafhankelijk (internationaal) onderzoek en kennisoverdracht van primaire hersentumoren met als doel te komen tot genezing van deze ziekte.
Er moeten genezingskansen komen! Dus loop mee of steun Stichting STOPhersentumoren.nl, zodat nog meer onderzoeken gestart kunnen gaan worden t.b.v. de genezing van patiëntjes en patiënten met een primaire hersentumor.

Door samen bezig te zijn met de strijd tegen hersentumoren op een hele andere manier en tegelijkertijd contact te hebben met lotgenoten ontstaat een lotgenoten contact wat verder gaat. Het is een gebaar van bemoediging naar de mensen die een hersentumor hebben of iemand daaraan hebben verloren. Dat is voelbaar, het geeft deze acties extra lading, maar ook extra betekenis. Het is fijn met iemand te kunnen praten die in dezelfde situatie zitten, of met iemand die alles al een keer heeft meegemaakt.

G€€F voor genezing van hersentumoren!