Veel gestelde vragen:

Kunnen we ons als groep inschrijven?

Dit is mogelijk, vermeld dan bij uw inschrijving de groepsnaam en geef het emailadres/telefoonnummer door van de groepscontactpersoon, vermeld tevens het correcte aantal deelnemers,gesplitst in volwassenen (vanaf 13 jaar) en kinderen (t/m 12 jaar), in het vakje bij inschrijvingen. (wij gaan er van uit dat de gehele groep de zelfde afstand wandelt)

Waarom een voorinschrijving?

Voor de organisatie van een wandeltocht komt er veel bij kijken. Een goede indicatie van het aantal deelnemers is een voordeel om zo voldoende vrijwilligers in te zetten voor alles in goede banen te leiden. Tevens willen we iedere deelnemer goed kunnen ontvangen en begeleiden deze dag, denk aan een X aantal zitplaatsen / aantal EHBOers etc.

Is de route voor rolstoelers / kinderwagens begaanbaar?

De route loopt voornamelijk over geasfalteerde wegen maar ook over zandpaden die nu hard zijn, maar mocht het misschien regenen van te voren of op de dag , zijn deze wat zwaarder te bewandelen met rolstoel of met een buggy. (met evt Luchtbanden moet het te doen zijn). Tevens hebben we op bepaalde plekken de route voor bijv rolstoelers iets anders aangegeven zodat we iedere doelgroep kunnen laten mee doen.