Eindstand van de Opbrengst Walk4BrainsMeijel van 30 oktober

Hallo lieve mensen,

Via deze weg willen we jullie bedanken voor de geweldige opkomst  op zondag 30 oktober. Ruim 500 mensen hebben er meegewandeld met de Walk4Brains in Meijel. Een super opkomst en dat werd tevens beloond met schitterend weer. Mooi om te zien dat er zoveel mensen op de been waren om al die hersentumorpatiënten en hun omgeving te steunen. Waarvoor enorm veel dank! Zie voor een sfeerimpressie onze facebook pagina met daarop oa beeldmateriaal (TV / Radio en Kranten)
Ook is deze website door meer dan 11.500 mensen bezocht (Unieke IP adressen)! Alleen door veel aandacht te geven aan deze bizarre ziekte komt er in de toekomst hopelijk meer geld vrij voor onderzoek.

Maar met trots presenteren wij onze eindstand met betrekking tot het opgehaalde geld, namelijk:

7.250 Euro

-> inclusief 38 nieuwe Buddy’s die een huis gevonden hebben

Ook weten we wie de winnaars zijn geworden van de prijs van het hoogste sponsorbedrag bij de volwassen en kinderen. De winnaars zijn Don Fijten en Sjuul en Ties Timmermans, Inmiddels hebben zij de prijs in ontvangst mogen nemen! Maar natuurlijk willen we iedereen bedanken voor ieders steun!

img-20161106-wa0005img_4208

Bedankt voor alles!

2016 is nog niet klaar: P&M Hoes komt eraan -> 12 t/m 18 december

Toch zijn we nog niet klaar met strijden in 2016, zoals jullie waarschijnlijk al gehoord hebben zijn we samen met Stichting Arjan het goede doel geworden van de hele gemeente Peel en Maas. In de week van 12 t/m 18 december staat de strijd tegen hersentumoren centraal in ONS glazen huis: UT PMHoes 2016!
Houdt de website: Ut P&M Hoes in de gaten !
De hele week worden er interviews op P&M radio en tv  gegeven om geld in te zamelen. (In onze regio op ziggo kanaal 41)
Vraag in deze week, in ruil voor een donatie een liedje aan of kom in het weekend van 16-18 december naar het raadhuisplein (tegenover DOK 6) om onze DJ’s te zien draaien en daarbij verschillende artiesten met zaterdag 17 december om 21 uur oa De Toddezek!
Wij staan daar ter plekke klaar om koffie / thee / ranja en veel lekkers te verkopen.
Allemaal om het uiteindelijke bedrag nog verder op te hogen.
We hopen jullie daar (weer) te ontmoeten!

Joost Cranenbroek, Judith Weekers, Mieke Luijten en alle overige vrijwilligers en Stichting Arjan